Politic

Bogdan Huțucă: Ieri PSD a detonat stabilitatea economică a României pentru câteva voturi

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, acuză PSD că destabilizează economic România pentru că a votat creșterea pensiilor cu 40% în contextul pandemiei COVID-19. Deputatul susține că social-democrații vor să arunce țara în faliment mărind chetuielile bugetare, toate acestea pentru capital politic, pentru câteva voturi.

Ziua de ieri va rămâne în istorie. E ziua în care PSD a detonat stabilitatea economică a României pentru câteva voturi. Cu premeditare și cu o iresponsabilitate fără precedent, parlamentarii PSD au votat creșterea pensiilor cu 40%. Practic, pentru niște voturi vor să arunce țara în faliment, mărind chetuielile bugetare.
Nota de plată a iresponsabilității de azi este de 6.5% din PIB.
PSD nu are niciun interes nici de a mări pensiile, nici de a mări salariile profesorilor și nici de a finanța cheltuielile bugetelor locale.
Guvernul PNL a mărit pensiile cu peste 14% in timp ce PSD rămâne călăul de serviciu al bugetului național si implicit al dezvoltării României.
În nicio țară din Europa sau din lume, în contextul în care pandemia COVID-19 amenință stabilitatea economică la nivel global, niciun partid politic nu și-a permis să se joace cu viitorul propriului popor.
Dar PSD este dispus să calce pe viitorul copiilor noștri, pe viitorul acestei țări pentru câteva voturi”, a transmis Bogdan Huțucă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top