Politic

Bogdan Huțucă: Europa începe la Constanța!

Caravana “Europa în fiecare localitate”, un eveniment organizat de Tineretul Național Liberal (TNL), a avut loc recent pe faleza Cazinoului din Constanța. Inițiativa a fost menită să atragă atenția asupra importanței apartenenței României la Uniunea Europeană (UE) și a oportunităților care decurg din aceasta.

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, a evidențiat în discursul său beneficiile aderării la UE, precum dezvoltarea locală susținută prin solidaritate, colaborare și accesarea fondurilor europene. A menționat realizările primarilor PNL în utilizarea acestor fonduri, cu impact vizibil în aproape 30 de localități din județ.

„Caravana „Europa în fiecare localitate” a ajuns și pe faleza Cazinonului din Constanța. Prin intermediul acestui eveniment, organizat de Tineretul Național Liberal, dorim să atragem atenția asupra importanței apartenenței României la Uniunea Europeană, dar mai ales să subliniem oportunitățile pe care le avem din momentul aderării la marea familie.
Pentru noi, Europa înseamnă dezvoltare, iar aceasta implică solidaritate, colaborare și investiții pentru bunăstarea fiecărei localități din județul nostru. Nu putem trece cu vederea faptul că primarii liberali au demonstrat importanța accesării fondurilor europene. Realizările sunt vizibile în cele aproape 30 de localități din județul Constanța unde avem primari PNL.
Totodată, fie că vorbim despre modernizarea infrastructurii, susținerea mediului de afaceri sau îmbunătățirea accesului la servicii de sănătate și educație, fondurile europene au reprezentat motorul principal al dezvoltării României.
Prin acest gest simbolic, alături de colegii din TNL, pot afirma cu tărie: Europa începe la Constanța”, a declarat deputatul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top