Politic

Deputat George Șișcu: La mulți ani României europene!

Măsuri pentru siguranța rutieră și circulația pe drumurile publice, aprobate în Comisia pentru Transporturi

Deputatul George Șișcu a marcat Ziua Europei printr-un mesaj puternic, subliniind importanța crucială a unității în contextul internațional actual, marcat de tendințe de dezbinare.

„Unitatea este cea mai importantă resursă, într-o lume care pare că tinde spre dezbinare. Cel mai rău lucru care i s-ar putea întâmpla României, în acest context internațional complicat, ar fi să nu fie parte dintr-o familie mare, puternică și protectoare”, a declarat deputatul Șișcu.

El a reafirmat sprijinul ferm al României pentru Uniunea Europeană, descriind-o ca pe o „casă primitoare” unde țara noastră se bucură de drepturi depline. „Uniunea Europeană este pentru noi casa primitoare în care ne aflăm cu drepturi depline și pe care avem datoria să o menținem curată și trainică. Azi marcăm Ziua Europei, aniversăm 74 de ani de la Declarația Schuman, care a însemnat startul unei noi forme de cooperare politică în Europa, cea care a asigurat pacea și prosperitatea în cele șapte decenii”, a adăugat Șișcu.

Deputatul a ținut să amintească de sacrificiile făcute de generațiile anterioare pentru a construi o Europă unită și prosperă. „Înaintașii noștri ne-au făcut acest cadou. Noi avem datoria să îl îmbunătățim și să îl dăm mai departe copiilor noștri. Și copiilor copiilor noștri. La mulți ani, Europa! La mulți ani, România!”

Mesajul lui George Șișcu vine ca o reconfirmare a atașamentului României la valorile europene și a dorinței sale de a contribui activ la consolidarea și prosperitatea Uniunii Europene.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top