Politic

Bogdan Huțucă, despre Canalul Dunăre – Marea Neagră: Este un monument ingineresc încărcat de istorie

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a luat parte la un eveniment care a marcat 40 de ani de la finalizarea construcției Canalului Dunăre–Marea Neagră.

„Întotdeauna o plăcere să îl ascult pe Florin Goidea, directorul general al Companiei Naționale Administrația Canalelor Navigabile (și unul dintre cei mai buni specialiști în domeniul transporturilor navale) mai ales într-un moment de referință pentru infrastructura navigabilă a județului Constanța – 40 de ani de la finalizarea construcției Canalului Dunăre – Marea Neagră.
Este un monument ingineresc încărcat de istorie, cu părți cumplite și dureroase pentru mulți români. Cred că tocmai din acest motiv trebuie să evaluăm ce înseamnă Canalul Dunăre-Marea Neagră pentru noi astăzi. Să apreciem cu atât mai mult beneficiile economice care însoțesc acest proiect, tocmai pentru că le obținem astăzi cu toții ca urmare a sacrificiilor din trecut”, a transmis Bogdan Huțucă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top