Politic

Bogdan Huțucă, despre aromâni: Oameni mândri și curajoși, care mereu au surprins și au promovat România

În fiecare an, pe 23 mai, este sărbătorită Ziua Națională a Aromânilor. Deputatul Bogdan Huțucă a transmis un mesaj cu această ocazie:

„La mulți ani prietenilor și colegilor aromâni!

Oameni mândri și curajoși, care mereu au surprins și au promovat România. Au arătat, de fiecare dată, că au acel ADN ascuns adânc în sângele lor, al rezistenței, al performanței, dar în special al învingătorului.

Sănătate și bucurie în familiile voastre! De numele vostru se leagă o poveste frumoasă de succes, nume sonore care fac România mare în lume.

Vă mulțumim pentru tot ce aveți mai frumos!”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top