Politic

George Șișcu, către măcineni: Lucrurile se vor liniști în orașul dumneavoastră

Deputatul George Șișcu anunță că întreaga suprafață a străzii 1 Decembrie din artera principală care traversează orașul Măcin, va fi asfaltată. Această declarație vine ca o veste bună pentru măcineni, care de mult timp se confruntă cu dificultăți din cauza stării precare a drumului.

„Așa cum v-am promis, iată că, în sfârșit, strada 1 Decembrie 1918 din orașul dumneavoastră a început să fie asfaltată.
Să știți că la Drumurile Naționale, prioritizările pentru lucrări sunt făcute cu mult înainte, dar am avut iată șansa să intrăm în lucru cu această stradă, o stradă pe care dumneavoastră așteptați de mult să fie asfaltată. Încet, încet lucrurile se vor așeza. Se va da drumul și la breteaua de la Jijila pentru a feri orașul Măcin de traficul greu și, într-un final, când veți avea și în varianta ocolitoare, și asta datorită în special, eforturilor depuse de domnul primar, împreună cu dumneavoastră. Lucrurile se vor liniști în orașul dumneavoastră. Vă veți bucura de liniște, fără traficul greu din interiorul orașului, lucruri care știu că vă chinuie de ani și ani de zile”, le-a transmis George Șișcu măcinenilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top