Ştiri

Bogdan Huțucă, deputat PNL: „Primăria Constanța a tranzacționat în folosul samsarilor imobiliari orice palmă de teren din oraș”

Organizația Municipală Constanța a Partidului Național Liberal a demarat campania „300.000 de constănțeni pentru minim 300 hectare de spații verzi”, prin care propune revitalizarea ecologică a municipiului care, în ultimii ani, a fost sufocat de construcții și abandonat de administrația publică locală condusă de Decebal Făgădău.

Deputatul PNL Bogdan Huțucă afirmă că orașul de la malul mării este unul dintre municipiile din România cu cele mai puține spații verzi. „Nu o spunem noi, o spun documentele oficiale care arată că suntem la jumătate din norma impusă de UE, de 26 mp pe cap de locuitor. În urmă cu 4 ani, în Constanța existau, pe hârtie, aproximativ 430 ha de spații verzi, însă, în realitate, nu știe unde nimeni unde se află. Mai ales în condițiile în care Primăria a tranzacționat în ultimii ani în folosul samsarilor imobiliari orice palmă de teren din oraș. Retrocedări, schimburi, vânzări directe, administrația PSD din fruntea orașului a dat curs tuturor metodelor, mai mult sau mai puțin legale, de a înstrăina rechinilor imobiliari și grupurilor de interese orice petic de teren, inclusiv faleze, parcuri sau spații verzi.”
De asemenea, deputatul Huțucă spune despre primarul Decebal Făgădău că „este captiv în cercuri de interese și este prizonierul trecutului”, având „datorii” la Mazăre, Constantinescu și alte găști. „Dar nu putem însă accepta această politică a primarului Făgădău de a nu face nimic, de a permite ca din inerția intereselor de grup ale PSD să se continue defrișarea Constanței”, decalară deputatul PNL.
Campania „300.000 de constănțeni pentru minim 300 hectare de spații verzi”, inițiată de Organizația Municipală Constanța a Partidului Național Liberal, este un demers obligatoriu și necesar pentru revitalizarea ecologică a municipiului Constanța care, în ultimii ani, a fost sufocat de construcții și abandonat de administrația publică locală condusă de Decebal Făgădău.
Organizația Municipală a PNL Constanța îi invită pe toți constănțenii care vor să susțină campania „300.000 de constănțeni pentru minim 300 de hectare de spațiu verde” să semnaleze problemele cu care se confruntă din lipsa spațiului verde la adresa de email [email protected]. Toate problemele evidențiate vor ajunge pe masa Consiliului Local Municipal Constanța.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top