Politic

Bogdan Bola: TVR și radioul public, instituții media părtinitoare

Deputatul liberal Bogdan Bola a anunțat pe pagina de Facebook că rapoartele de activitate pentru anii 2017, 2018 și 2019 ale Societății Române de Televiziune și Societății Române de Radiodifuziune au primit aviz negativ de la Comisiile parlamentare pentru cultură. Deputatul constănțean consideră că Atât TVR cât și Radioul Public au acționat în ultimii ani ca instituții media părtinitoare, iar scopul conducerii nu a fost acela de a informa românii, ci de a-i manipula.

Bola anunță că în următoarele 60 de zile va fi instalată o conducere interimară, iar în acest timp va fi votată legea care prevede ca funcția de președinte-director general să fie separată în două, rezultând în final câte două funcții de conducere cu atribuții separate (președinte al Consiliului de Administrație și Directorul General) la nivelul fiecărei instituții media publice.

„Nu dorim să înlocuim oamenii PSD-ului cu oamenii coaliției de guvernare. Politica noastră este să aducem persoane capabile, credibile și cu experiență în zona mass-media, care să reușească să readucă cele două instituții în preferințele românilor. Acest lucru se poate face doar dacă televiziunea și radioul public vor fi lăsate să lucreze liber”, a mai precizat Bogdan Bola.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top