Fără categorie

„Bivolaru are bani îngropaţi în mai multe parcuri din Germania şi România”

Interviu cu Cecilia Tiz, fost instructor MISA în Germania (partea a II-a)

DEZVĂLUIRI vă prezintă adevărata faţă a Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut. O veritabilă sectă cu dogme în centrul cărora se află supunerea oarbă faţă de Gregorian Bivolaru, pornografia, prostituţia şi sexul cu minori. O sectă în care adepţii sunt supuşi la umilinţe şi puşi să musuncească în folosul liderilor. Fosta instructoare de yoga în Germania Cecilia Tiz a oferit in exclusivitate ziarului DEZVĂLUIRI, un interviu incendiar despre MISA. Cecilia Tiz a reuşit să devină inamicul public al organizaţiei “patronate” de fugarul Gregorian Bivolaru, după ce a arătat adevărata faţă a MISA.
A consemnat Mihai Răzvan ROTARU

Dezvăluiri: Cine a condus de fapt MISA în aceşti ani, din 1990 şi până la fuga lui din România? Şi cine conduce acum MISA?
Cecilia Tiz.: De fapt, de condus a condus şi conduce oricum el, nimic nu mişcă la MISA fără acceptul lui. Pentru orice flecuşteţ trebuie aprobarea lui. El o conduce, iar cei din conducerea oficială sunt executanţii.

Dezv.: Unele voci spun că oamenii din eşalonul doi ar fi adevăraţii beneficiari, iar Bivolaru este folosit doar ca imagine.

Cecilia Tiz: Nu este adevărat! Trandafir şi Nicuşor Catrina erau preşedinte şi vicepreşedinte, dar nu mişcau nimic fără aprobarea lui Bivolaru. Toţi banii care ieşeau se duceau direct la el. Se povesteşte că umbla cu ei în sacoşă. De beneficiat au beneficiat de casă, masă şi în special tipe, înainte sau după ce le iniţia Bivolaru. Se bucurau de statut special, dar moşul era foarte zgârcit cu ei. De fapt cu toată lumea.

Dezv.: Unde sunt toţi aceşti bani? S-a scris în presă despre averea şefilor MISA. Şi s-a mai scris faptul că Bivolaru avea doar un apartament şi o Dacie 1300 pe numele său.
C.T.: Au cumpărat case, au făcut ashramuri din ele, şi-au luat maşini. Nu ştiu ce avea pe numele lui, dar Bivolaru mergea cu un jeep! Am înţeles că avea bani îngropaţi prin parcuri din Germania. Bivolaru a fost băiat deştept şi nu există niciun act pe numele lui. Adică, aşa cum am spus, avea bani îngropaţi în nişte parcuri din Germania, pentru că n-are încredere în bănci, că sunt în mâinile francmasonilor.

Dezv.: Îngropaţi la propriu?

C.T.: Da. Şi nu doar în Germania, cică şi prin România. Cert e că se vehiculează sume mari.

Dezv.: În România, tot în parcuri?

C.T.: Tot în parcuri, din câte se povesteşte.

Dezv.: Credeţi în teoria asta? Sau e doar o legendă?

C.T.: Sincer, la cât de nebun e, îl cred în stare! Şi chestiile astea le ştiu de la oameni de încredere care au fost pe lângă aceste vip-uri.

Dezv.: De unde veneau banii? Cum producea MISA banii?
C.T.:
Păi, de la un moment dat din afacerile de genul: videochat erotic, striptease, saloane de masaj, de la firmele înregistrate pe numele diverşilor cursanţi sau instructori MISA.

Dezv.: Şi banii ăştia nu erau prinşi în evidenţe contabile?
C.T.: Vă daţi seama că n-am avut acces la evidenţele contabile, dar n-au ei stresuri cu evidenţele astea. Dacă la curs nu se dă nicio chitanţă,dacă pentru tabere dai banii şi doar eşti trecut pe o listă, ca
să meargă treaba… .

Dezv.: Păi, şi atâţia ani nu i-a controlat nimeni, nu i-a întrebat nimeni de sănătate?
C.T.: Ar trebui să vă uitaţi pe bilanţurile MISA de la Ministerul de Finanţe, să vedeţi cât declară. Un capăt de acuzare în unul din procese este evaziunea fiscală. Cu asta pot fi prinşi foarte uşor. I-au mai controlat, dar au dat şpagă, ca tot românul. Nu-mi spuneţi că nu ştiţi de treburile astea. Spre exemplu Stoian. Era şef la Ganesha Publishing House, una din multele edituri ale MISA. S-a trezit cu control, era cât pe ce să iasă urât, dar a apelat la tatăl soţiei, care era ceva general. Ăla s-a dus, a luat dosarul lui şi a plecat cu el. Numai dintr-o tabără MISA se scoate mai mult decât declară la Ministerul de Finanţe.

Dezv.: S-a tot vorbit, până în 2004, de relaţii înalte în instituţiile Statului, care ar fi protejat MISA.

C.T.: Da, există şi astea. Încă de la înfiinţare, Bivolaru trimitea fătuci la oameni cu influenţă. Una din surorile Ambarus avea aprobare de la Bivolaru să predea pentru somităţi. Gagicile erau puse să iniţieze oameni influenţi pentru arderea karmei, deschidere erotică şi evoluţie spirituală.

Dezv.: De ce s-a declanşat operaţiunea Christ? Era MISA un pericol social?

C.T.: După părerea mea da, era pericol social de mult, dar n-am ordonat eu operaţiunea. Dacă o ordonam eu ar fi fost făcută cum trebuie şi n-ar mai fi avut MISA ce reclama la Amnesty International sau în Suedia. Păi este pericol social pentru că MISA spală creiere, transformă până şi femei cu studii superioare în prostituate, pe bărbaţi îi transformă în sclavi pe şantierele MISA sau în peşti pentru colegele lor de curs, în practicanţi de evaziune fiscală. Oameni care înainte de MISA n-ar fi făcut aşa ceva, acum o fac pentru că, nu-i aşa, statul e în mâna franscmasonilor!? Ăştia sunt satanici şi merită să fie păcăliţi. Şi ce e cel mai trist e faptul că mulţi vin la MISA din dorinţa de mai bine, vor să facă ceva mai bun din ei şi din viaţa lor şi MISA îşi bate joc de sufletele lor.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top