Actualitate

Au vrut să îi DEA FOC unui COLEG. Scene oribile la un liceu din Constanța VIDEO

La Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida (cunoscut și ca Liceul Auto) din Constanța a avut loc, în urmă cu trei zile, o scenă de o violență rară. În imaginie suprinse de un martor cu un telefon și postate apoi pe Facebook, se vede cum doi elevi îl agresează pe un al treilea. Unul dintre cei doi îl lovește cu pumnii pe elevul căzut și încearcă, alături de un alt coleg, să îi dea foc la păr cu bricheta. Scena a avut loc chiar în sala de clasă.

Directorul liceului, Ionuț Pătrașcu, a declarat în exclusivitate pentru Dezvăluiri că a anunțat poliția și conducerea Inspectoratului Școlar Județean și a luat deja primele măsuri interne.

„E vorba de un copil de clasa a noua, cu CES (Cerinţe educaţionale speciale), care a fost victima a 3 colegi. Aceștia au vrut să facă o glumă, să îl sperie și să îl umilească pe colegul lor cu CES. În urma incedntului, a fost convocat Consiliul clasei, au fost identificați vinovații, care s-au ales cu mustrare scrisă, cu scăderea notei la purtare și recomandarea de a merge la psiholog”, a declarat directorul Pătrașcu pentru publicația Dezvăluiri.

Incidentul vine pe fondul unei situații foarte tensionate din cadrul Liceului Tehnologic Dimitrie Leonida. Mai mulți profesori s-au plâns că salariile le-au fost calculate greșit și că au venit cu întârziere, că un concurs școlar a fost gestionat eronat, și că liceul nu are director adjunct.

În replică, directorul a dat vina pe Inspectoratul Școlar Județean pentru întârzierea salariilor și pe softul Ministerului Educației pentru calcularea greșită a acestora.

Vom reveni.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top