Politic

Apelul la acțiune al deputatului George Șișcu: Oficiul poștal din Turcoaia trebuie relocat. Poșta Română să identifice o nouă locație

Deputatul George Șișcu a atras atenția asupra unei probleme vechi ce afectează cetățenii comunei Turcoaia. În declarația sa, deputatul a evidențiat situația neplăcută în care se află oficiul poștal al localității și a subliniat importanța găsirii unei soluții imediate pentru a asigura servicii poștale bune pentru locuitori.

George Șișcu s-a deplasat personal la Turcoaia pentru a discuta cu primarul localității, colegul său Năstase Sandu, și cu Nicolae Ploscaru, Directorul Regional al Companiei Naționale Poșta Română. În cadrul discuției, Șișcu a exprimat dorința ca Compania Națională Poșta Română să identifice o nouă locație adecvată pentru desfășurarea activităților poștale în Turcoaia. În plus, deputatul a menționat că primarul Năstase Sandu este hotărât să colaboreze pentru a găsi o soluție temporară astfel încât furnizarea serviciilor poștale să nu fie întreruptă pentru cetățeni.

„Avem o situație veche și neplăcută în comuna Turcoaia generată de situația deplorabilă în care se află oficiul poștal. Este motivul pentru care m-am deplasat pentru a mă întâlni cu primarul localității, colegul meu Năstase SANDU, dar și cu Nicolae PLOSCARU, Directorul Regional al Companiei Naționale Poșta Română. I-am solicitat domnului Director să se implice în această chestiune și să identifice un alt sediu potrivit în care operațiunile poștale să fie desfășurate, cu asigurarea unui confort minimal pentru cetățenii din Turcoaia. Această clădire are peste 100 de ani, nu s-au realizat deloc lucrări de întreținere și e greu de crezut că mai poate fi repusă în circuitul public vreodată. Colegul meu primar, de asemenea, va încerca să identifice un spațiu, chiar și în sediul Primăriei dacă va fi posibil, pe care să îl ofere temporar Poștei”, a subliniat deputatul George Șișcu.

Una dintre preocupările principale ale deputatului este legată de oamenii în vârstă din comunitate, care depind în mare măsură de serviciile oferite de oficiul poștal. El a subliniat importanța asigurării unui mediu confortabil pentru oamenii din comunitate în ceea ce privește serviciile poștale.

„Problemele istorice ale Poștei Române, aflată mereu în situații de criză sau restructurare nu mai pot afecta viața locuitorilor de la Turcoaia unde, în special pentru cei mai în vârstă, oficiul poștal oferă servicii care le sunt vitale. Doar un exemplu: procesările de plăți pentru operatorii de energie sunt operate de personalul poștei pe baza facturilor și a cardurilor de energie distribuite de Guvernul României. Seniorii noștri nu pot depune online aceste cereri, astfel că se deplasează la Poștă, legătura lor esențială cu lumea exterioară”, a declarat Șișcu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top