Opinii

Apartamente ANL în comuna Tuzla

Anul 2012 a venit cu veşti bune pentru localnicii din Tuzla care aşteptau construirea apartamentelor de tip ANL. În curând, lucrările vor fi demarate în vecinătatea sediului Primăriei Tuzla, acolo unde va fi amplasată construcţia. Astfel, 24 de apartamente îşi vor primi proprietarii în cel mai scurt timp. Constantin Micu, primarul localităţii, a anunţat că Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului va debloca fonduri pentru acest proiect.

Un articol de Andreea PAVEL
Cristian Andrei LEONTE

Investiţia este mai mult decât utilă, având în vedere că la primărie există deja 300 de dosare care aşteaptă să fie analizate de specialişti pentru a se stabili care sunt solicitanţii ce îndeplinesc toate criteriile. Infrastructura din zonă va fi reabilitată, în curând urmând a fi amenajate trotuare pentru pietoni şi asfaltate străzile Pasajele, Aviatorilor şi Costineşti. Printr-un proiect finanţat de fondurile europene, în parteneriat cu Zona Metropolitană Constanţa (ZMC), primarul vrea să modernizeze şi Căminul cultural din localitate. Tot prin ZMC, Primăria Tuzla va atrage fonduri pentru  montarea unor camere de supraveghere în localitate.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top