Opinii

Amenajarea şi consolidarea falezei, cel mai important proiect din Costineşti

Un proiect în valoare de 24 milioane de euro se aproprie de final în staţiunea Costineşti.
Consolidarea şi amenajarea falezei din zonă, prin terasarea acesteia, reprezintă cel mai important proiect al localităţii Costineşti în anul 2009, conform declaraţiilor primarului Traian Cristea. Şi este de înţeles acest lucru, în condiţiile în care sunt atât de cunoscute şi mediatizate atât importanţa turistică a Costineştiului, cât şi legislaţia europeană privind protecţia mediului şi îmbunătăţirea calităţii acestuia.
Proiectul a scos din râpa ignoranţei zona costieră, salvând-o de la eroziune. Nu în ultimul rând, un alt beneficiu este acela că acum există posibilitatea extinderii acestui perimetru de promenadă cu aproape doi kilometri.  
Pe de altă parte, în planul sezonului estival 2009 mai sunt atât finalizarea lucrărilor pentru patru hoteluri din Costineşti, cât şi finalizarea unor vile destinate turiştilor.
Deschiderea sezonului a fost aşteptată cu nerăbdare de toată lumea, dat fiind faptul că în 2008, între 70.000 şi 75.000 turişti români şi străini au colindat staţiunea tineretului şi, deşi e criză, cu siguranţă nici unul dintre aceştia nu vă tăia Costineştiul de pe lista destinaţiilor de vacanţă din 2009.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top