Opinii

Tuzla, fără ambuteiaje în vara 2009

Sensul giratoriu din comuna Tuzla este finalizat de câteva săptămâni, lucru care demonstrează că proiectul aferent s-a încheiat chiar înainte de termen, lucrările derulându-se de la eficient către foarte eficient. Acesta va aduce un aport semnificativ la fluidizarea traficului, lucru mai mult decât necesar mai ales pentru vara care se anunţă a fi incendiară, în primul rând din prisma numărului de turişti care vor tranzita zona.

Având experienţa anilor trecuţi în care ambuteiajele au scos din minţi şoferii ce se grăbeau să ajungă în staţiunile constănţene, ori să se întoarcă la serviciu, Florin Micu, primarul comunei, n-a ezitat să investească bani într-un astfel de proiect.

Nu în ultimul rând, la mijlocul lunii mai, primarul a demarat proiectul care viza construcţia unei săli de sport, dar şi proiectul care urmăreşte asfaltarea străzilor comunale. Pentru început, străzile intrate în vizorul modernizării sunt strada Morii şi Pasajului, iar costurile pentru acestea depăşesc 20 miliarde ROL, bani care vor proveni din bugetul primăriei.

Pe de altă parte, în viitorul apropiat, tinerii din Tuzla vor fii fericiţii posesori ai garsonierelor şi apartamentelor ANL, un alt proiect al edilului.

În acelaşi timp, în comună s-au construit deja două case parohiale a căror valoare depăşeşte un miliard şi jumătate de lei vechi. În plină derulare sunt, de asemenea, şi proiectul de canalizare care a însumat peste 25 miliarde ROL.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top