Actualitate

Amalia Niță va boxa în finala Campionatului European de tineret

Amalia Niță de la CSM Constanța a reușit o victorie concludentă, 5-0, la puncte în semifinalele categoriei 75 kg, în fața reprezentantei gazdelor, Ema Plazina, la Campionatele Europene de box pentru tineret de la Porec (Croaţia), și va boxa în finala Campionatului European de tineret,
punctând clar după un meci pe care l-a dominat, Amalia Niță și-a demonstrat valoarea și a reușit o calificare, fără emoții în finala Campionatului European.

Fiind dublă campioană europeană de junioare, Amalia Niță este neînvinsă în carieră, iar anul trecut a cucerit aurul, la categoria 70 kg, la Europenele de tineret de la Erevan (Armenia).

În finala competiției continentale, duminică, Amalia Niță se va confrunta cu ucraineanca Olga Pylypchuk, învingătoare în cealaltă semifinală, cu 5-0 la puncte, în fața sportivei Zelina Ozdemir din Turcia.

Lotul feminin al României este antrenat de Constantin Gălbenuşe şi Luminiţa Turcin, iar la CSM Constanța, Amalia Niță este pregătită de Mihai Constantin și Ionuț Bodilcu.

(Sursa Foto – Facebook/CSM Constanța)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top