Actualitate

Acțiuni de igienizare pe plaja din Mangalia

Aproximativ 200 de voluntari ai societății L’Oréal alături de reprezentanți ai Primăriei orașului Mangalia au curățat plaja din Mangalia, iar alte două grupe de voluntari au ajutat la amenajarea spațiilor verzi, au amenajat un nou loc de joacă la creșa din oraș și au montat sisteme de siguranță și protecție în mai multe încăperi din interiorul căminului de bătrâni.
Despre eveniment, primarul comunei, Radu Cristian, a declarat:

„Peste 200 de voluntari ai companiei L’Oréal, alături de angajați ai Primăriei Mangalia au participat la o acțiune de curățenie pe plajă, în cadrul unei campanii de igienizare inițiată de Let’s do it, Romania. Voluntarii și angajații municipalității au adunat mai mulți saci de deșeuri menajere aruncate la întâmplare pe plajă și în zonele limitrofe. Alte două echipe formate din câte 50 de voluntari și angajați ai Primăriei au amenajat spațiile verzi și un nou loc de joacă la Creșă. De asemenea, la Căminul de Bătrâni au fost montate sisteme de siguranță și protecție în mai multe încăperi din interiorul clădirii. La sfârșitul acțiunii de igienizare, toți cei implicați au făcut apel la turiști și localnici să nu mai arunce gunoaiele pe jos și să păstreze curățenia în spațiile publice, acest lucru fiind o dovadă a educației și simțului civic, în orice societate civilizată.”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top