Politic

Lucian Lungoci: Ipocrizia stă la masă cu parlamentarii USR-PLUS! PNL-iștii le duc tava…

Deputatul PSD, Lucian Lungoci, acuză membrii coaliției de guvernare de neseriozitate și afirmații în contradictoriu. Lungoci consideră că parlamentarii USR-PLUS sunt în stare de orice pentru a mai asigura partidului din care fac parte un „ciolan guvernamental” și de aceea o dau la-ntors în privința acuzațiilor de măsluire a datelor cu privire la numărul de infectări, aduse de Vlad Voiculescu Guvernului Orban.

„Pentru a mai asigura partidului din care fac parte un ciolan guvernamental la masa Puterii, parlamentarii USR-PLUS sunt în stare de orice. Inclusiv să o dea la-ntors în privința unor afirmații făcute de colegul lor de partid, Vlad Voiculescu, decedat politic de la Ministerul Sănătății.
Pentru a avea în față la aceeași masă guvernamentală cea mai mare halcă, PNL-iștii le duc tava pe unde dorește Barna&Co.
FAPTE: Vlad Voiculescu, trecutul ministru al Sănătății, a afirmat public că Guvernul Orban a măsluit datele cu privire la numărul de infectări, pentru a putea organiza alegeri în România. Același ministru a precizat că Guvernul Cîţu măsluiește datele cu numărul de morți din România. Parlamentarii USR-PLUS au făcut scut în jurul acestuia susținându-i spusele pe toate canalele media.
FAPTE: Ludovic Orban și Florin Cîțu i-au contrazis, din toți rărunchii PNL-iști, pe reprezentanții USR-PLUS în frunte cu Voiculescu. Împins pe scările ministerului, mai apoi… Nu că n-ar fi meritat-o!
FAPTE: La votul pentru înființarea Comisiei parlamentare de anchetă asupra datelor pandemiei, parlamentarii USR-PLUS au votat împotrivă, iar cei ai PNL au procedat așijderea.
ÎNTREBARE DE BUN SIMȚ POLITIC: Când nu sunt ipocriți parlamentarii USR-PLUS?
În cazul celor de la PNL nu mai este cazul acestei întrebări, răspunsul fiind evident!
Orice alte ziceri – pe această temă – de la USR-PLUS sau PNL sunt doar cuvinte goale, ce din coadă au să sune…
Ioana Mihăilă, actualul ministru al Sănătății, nu a contrazis, nici măcar cu o virguliță, afirmațiile lui Voiculescu! Așa că ipocrizia stă la masă cu parlamentarii USR- PLUS, iar PNL-iștii le duc tava…”, a declarat Lucian Lungoci.

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top