Actualitate

Măsuri speciale pentru combaterea răspândirii COVID-19 luate în comuna Fântânele

Comitetul Local pentru Situații de Urgență a comunei Fântânele a luat o serie de măsuri cu privire la combaterea pandemiei de coronavirus care a dus la decretarea stării de urgență la nivel național.

Toate măsurile luate de CLSU sunt în conformitate cu toate legile, decretele, hotărârile și ordinele militare emise de autorități în ultimele zile.

Astfel, a fost decisă restricționarea programului de lucru cu publicul a primăriei Fântânele, asigurându-se permanența pentru preluarea mesajelor din partea cetățenilor. Corespondența se va efectua electronic, prin poștă, telefon, internet.

De asemenea, s-a decis preluarea numai a cazurilor de urgență de către cabinetul stomatologic din localitate.

Conform deciziei CLSU, prin dispoziția primarului Gheorghe Popescu se va constitui o comisie de monitorizare a cazurilor de autoizolare.

Vor fi alocate, de la bugetul local, fonduri pentru situații de urgență, fonduri pentru platforma online a catalogului electronic ce va permite elevilor să continue on line procesul de învățământ.

Comitetul a decis și identificarea și dotarea spațiilor de izolare a populației în caz de carantină, achiziționarea de materiale de dezinfectare, de medicamente de strictă necesitate, precum și asigurarea serviciilor de strictă necesitate (prin personalul auxiliar) pentru buna funcționare a primăriei și Școlii Gimnaziale Fântânele.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top