Actualitate

Primăria Năvodari vrea să reabiliteze podul de la granița cu UAT Corbu

Consilierii locali de Năvodari au votat, în cadrul ședinței din 31 octombrie, în unanimitate, proiectul de hotărâre privind „demararea procedurilor pentru inventarierea în domeniul public al UAT Oraș Năvodari și expertizarea podului de la limita cu UAT Corbu.”. Este vorba despre podul rutier din zona rafinăriei Petromidia, care se află într-o vădită stare de degradare, pod despre care reprezentanții Primăriei Năvodari spun că „nicio autoritate, fie ea județeană sau națională, nu știe al cui este și cine trebuie să se ocupe de reabilitarea și mentenanța lui”.

„Pentru că lucrurile nu pot trena la nesfârșit, Primăria Năvodari va demara procedurile pentru a aduce acest obiectiv de infrastructură în domeniul public al orașului, pentru ca ulterior să poată realiza expertizarea podului și reabilitarea lui”, au transmis reprezentanții Primăriei Năvodari.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top