Opinii

Ziua Națională, sărbătorită la Baia

Ca în fiecare an, Consiliul Local şi Primăria Baia, în colaborare cu școala din comună, au organizat, într-un cadru festiv, o manifestare cu ocazia zilei de 1 Decembrie, la care au fost invitaţi toţi cetăţenii comunei. În primă fază, la Monumentul Eroilor din Baia s-au depus coroane pentru comemorarea eroilor căzuţi pentru întregirea neamului.

 

Mai exact, a avut loc un ceremonial militar şi religios cu depuneri de coroane de flori, cu onoruri militare. În continuare, copiii şcolii generale din Baia au interpretat melodii specifice zilei naţionale. După reprezentațiile elevilor, participanții la eveniment au mers la piața agroalimentară din comună unde au dansat Hora Unirii și au mâncat fasole cu cârnați. Primarul comunei, Nicolae Ianuș, ne-a vorbit despre organizarea evenimentului și le-a promis consătenilor săi că și anii viitori vor avea loc astfel de acțiuni: „Evenimentul de anul trecut a fost realizat exclusiv din banii mei, am fost principalul sponsor. Anul acesta băutura de la eveniment a venit din partea mea, iar din bugetul local a fost plătită mâncarea. Au fost pregătite pentru acest eveniment 350 de porții de mâncare ce au fost epuizate. Ne bucurăm că am ajuns la cea de-a patra manifestare de Ziua Națională, anul acesta, că oamenii sunt receptivi, că se bucură de eveniment și le promit că anul viitor ne vom regăsi în aceeași formulă”.

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top