Opinii

Murighiol are un teren multifuncțional nou, pe fonduri europene

Cetățenii comunei Murighiol se bucură din toamna aceasta de un nou teren de sport în comună. Proiectul, cu o valoare totală de 130.669 Euro, a fost finanțat prin din PNDR, „Implementarea strategiilor de dezvoltare locală”. Proiectul și-a propus un teren de sport de dimensiuni standard pentru practicarea în principal a fotbalului dar și a altor sporturi de echipă. Durata de realizare a investiției și implementare a proiectului – pană la data de 30 septembrie 2015.
Lucrările de execuție au fost realizate de către SC Marix SRL cu sediul în Tulcea, în termenul convenit conform contractului de lucrări. Lucrările sunt de bună calitate, au avut supraveghere tehnică de specialitate și respectă prevederile proiectului tehnic și ale caietului de sarcini. Beneficiarii acestui proiect sunt tinerii din comunitate precum și elevii școlii comunei Murighiol.
„Am dorit să realizăm acest teren pentru ca tinerii și copiii din comună să poată practica diferite sporturi. Știm cu toții că practicarea unui sport în cadru organizat aduce tinerilor multe beneficii și îi ajută să se dezvolte sănătos, ne-a declarat primarul comunei, Filip Ivanov.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top