Actualitate

Ziua Națională a României sărbătorită la Medgidia. „Fără omenie, toleranță și responsabilitate nu putem progresa și numai împreună putem schimba viitorul nostru”

Ziua Națională a României, 1 Decembrie, a fost sărbătorită în municipiul Medgidia de mii de locuitori care au participat la evenimentele organizate de administrația publică locală.

Ziua a început la ora 11.00 cu o ceremonie de depunere de coroane la Monumentul Eroului Român, după care, de la ora 12.30, pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor „Lucian Grigorescu”, oamenii au asistat la concertul artistului sibian Traian Stoiță și a grupului vocal „Anghelos”.

Spre deliciul celor mici, în special, în Piațeta Decebal a fost organizată o expoziție de armament și dotări ale Armatei Române. Ziua s-a terminat cu tradiționala porție de fasole cu ciolan oferită de municipalitate.

Prezent la evenimente, primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, a subliniat că 1 Decembrie reprezintă un moment cu profunde semnificații istorice, un moment în care celebrăm actul fondator al României moderne: Marea Unire din 1918, când a fost proclamată la Alba Iulia unirea Transilvaniei cu ţara, desăvârșind astfel România Mare.

Într-un moment de profundă trăire, de unitate și solidaritate, în calitate de primar al municipiului Medgidia, vreau să vă mulțumesc pentru încrederea și susținerea dumneavoastră și mă bucur că munca din ultimii trei ani începe să dea roade. În această zi a responsabilității cred că, într-un final, s-a înțeles că orgoliile politice și interesele personale sau de grup nu au ce căuta pe acest drum al transformării.

Doresc tuturor medgidienilor o Zi Națională care să ne deschidă inimile şi sufletele, o zi în care să reflectăm împreună la ce am făcut bine şi la ce am greşit, o zi în care să conștientizăm ce ne-a unit şi ce ne-a dezbinat!

Trebuie să înțelegem cu toții că fără omenie, toleranță și responsabilitate nu putem progresa și că numai împreună putem schimba viitorul nostru, pentru a deveni mândri de originile noastre, pentru a rosti cu respect, oriunde în lume, numele acestui oraș prosper și demn: Medgidia!”, a arătat Valentin Vrabie în mesajul său către locuitori.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top