Opinii

Ziua Mondială a Educatorilor, organizată de administraţia locală din Cumpăna

Consiliul Local al comunei Cumpăna, judeţul Constanţa, reprezentat legal prin persoana primarului, ec. Mariana Gâju a organizat pe 02 octombrie 2009, începând cu ora 14.oo, în sala de şedinţe a Casei de Cultură evenimentul cultural artistic ”Ziua Mondială a Educatorilor”.

Un articol de Andree PAVEL

Partenerii acţiunii au fost Biblioteca Judeţeană „I.N. Roman” Constanţa şi Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa. În cadrul evenimentului a avut loc o prezentare istorică a comunei Cumpăna susţinută de reprezentantul Muzeului de Istorie şi Arheologie Constanţa, Traian Cliante. Reprezentantul Bibliotecii Judeţene “I.N. Roman”, prezent la eveniment, a fost Ştefan Pleşoianu. Elevii Grupului Şcolar Cumpăna au susţinut un recital de poezie. La acest eveniment au participat un număr de 50 de cadre didactice.
Pe de altă parte, tot administraţia locală din Cumpăna a reuşit ca la finele lunii septembrie să aducă în comună racla cu veştmintele Sfintei Cuvioase Paraschiva de la Mitropolia Iaşului. Pentru ca acest lucru să fie înfăptuit, şi-au adus aportul primarul comunei, Mariana Gâju, preotul paroh al Bisericii Sfânta Paraschiva, Ion Soare şi 50 de enoriaşi ai comunei. Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, alături de enoriaşi şi ceilalţi preoţi ai bisericilor din localitate au întâmpinat racla cu veştmintele Sfintei Cuvioase Paraschiva la biserica ce poartă acelaşi hram, din comuna Cumpăna.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top