Actualitate

Ziua Internațională a Copilului, în pandemie: „Parada personajelor… on-line“, concurs organizat de Consiliul Județean Tulcea

1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, va fi marcată și în acest an la Tulcea, dar respectând reglementările în vigoare. Astfel, micuții tulceni vor fi invitați să trimită desene în care înfățișează personajele lor preferate și să intre într-o tradițională paradă, de data aceasta în spațiul on-line.

„Dragi copii, dragi părinți, vă invităm să fiți și în acest an alături de noi pentru a sărbători, împreună, dar în siguranță, Ziua Internațională a Copilului. De data aceasta, în mediul virtual. Regulile distanțării sociale ne impun adaptarea programului cu care v-am obișnuit deja pentru prima zi a verii, astfel că tradiționala paradă a personajelor de poveste organizată anual în Piața Civică se mută, acum, în spațiul virtual“, spune președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Sunteți așteptați, așadar, pe pagina Consiliului Județean Tulcea, acolo unde este organizat un concurs cu premii pentru cei mici. Copiii de toate vârstele sunt invitați să trimită, până pe data de 25 mai, pe adresele de e-mail [email protected] și [email protected] (sau direct către pagina de Facebook a Consiliului Județean Tulcea) desenele lor pe tema „Parada personajelor… on-line“. Fie că este vorba despre Mickey Mouse, Elsa, Șopi, Plușica, Fulger McQueen, micii ponei sau oricine altcineva, copiii vor trebui  să arate, cu talent și imaginație, care sunt personajele lor preferate.   Micii artiști vor fi răsplătiți cu premii atractive!

Regulamentul concursului

Concursul se desfășoară în perioada 20-25 mai 2020.

Pot participa la concurs numai copii de pe raza județului Tulcea.

Pentru identificarea corectă a tuturor participanților, pozele trebuie însoțite de numele complet al copilului participant și de date de contact ale unuia dintre părinți / tutori legali (aceste informații  nu vor fi făcute publice pe site-urile de socializare).

Desenele vor fi postate pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Tulcea. Premiile vor fi ridicate de la sediul Consiliului Județean, în urma programării telefonice, astfel încât să fie respectate regulile distanțării sociale.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top