Politic

Bogdan Huțucă le cere celor din PSD să lase deoparte interesele de partid și să lucreze cu Guvernul în interesul românilor

Deputatul Bogdan Huțucă a ținut un discurs în Parlament din partea Partidului Național Liberal la „Ora primului-ministru” și a răspuns atacurilor celor de la PSD. Parlamentarul le-a cerut să lase deoparte interesele de partid și să lucreze cu Guvernul în interesul românilor. 

Am văzut foarte clar azi, în Parlament, cum se împarte politica la cel mai înalt nivel – între cei care lucrează și respectă regulile și cei care au reguli proprii și nu respectă nimic. Domnul Ciolacu, domnul Ponta, cei doi piloni ai distrugerii sistematice a economiei naționale, au venit astăzi să ne arate, încă o dată, că regulile nu sunt pentru ei. Că ei sunt mai presus de bunul simț, de lege. O practică PSD-istă veche. Această sfidare a regulilor, de la cele mai mici, până la cele mai mari a vulnerabilizat România. În perioadele de maximă creștere economică, atunci când celelalte state membre s-au concentrat pe investiții, guvernarea PSD, prin triumviratul Dragnea-Vâlcov-Orlando, s-a concentrat pe cheltuieli aberante în sectorul public.

Așa am ajuns să fim țara cu cel mai mare deficit din Uniunea Europeană și cu cea mai mare inflație la nivelul Uniunii. Ce înseamnă asta? Înseamă că „sistemul imunitar” al economiei este slăbit și o criză globală, precum cea provocată de COVID-19 poate să șteargă cu buretele munca românilor cinstiți, golindu-le buzunarele și slăbind puterea de cumpărare. Cum ne putem trata? Prin politici responsabile și prin eforturi concentrate pe zona de investiții în infrastructură, prin atragerea de fonduri europene, prin viziune, exact ce propune PNL și ce a subliniat și premierul Ludovic Orban astăzi în Parlament. Domnilor de la PSD, iar aici îi includ și pe cei de la Pro România, că așchia nu sare departe de trunchi, măcar acum în cel de-al 12-lea ceas, vă rog să nu mai atentați la sănătatea noastră și dacă nu puteți să faceți nimic pentru a consolida economia acestei țări, așa cum ați dovedit până acum, vă rog măcar să purtați masca. E utilă să ne ferească de veninul dumneavoastră și e utilă să vă acopere și rușinea de a fi guvernat această țară cu maximă iresponsabilitate, a declarat Bogdan Huțucă.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top