Actualitate

Zilele Comunei Baia. Mesajul primarului: „După o lungă perioadă de restricții, avem ocazia să ne revedem”

Timp de două zile, pe 11 și 12 septembrie, comuna tulceană Baia a fost în sărbătoare. „Zilele comunei” au fost organizate din nou, iar la evenimente au participat numeroși locuitori.

Invitat de onoare a fost Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea, care a ținut să spună că: „am vrut să fiu alături de dumneavoastră (locuitorii comunei Baia n.red.), de aceea îi mulțumesc domnului primar pentru invitație și pentru că îmi dă posibilitatea de a vă transmite gândurile mele cele mai bune.

Sunt legat din punct de vedere sentimental de această localitate deoarece am locuit aici doi ani de zile, motiv pentru care, atunci când sunt invitat, vin cu tot dragul. Vă doresc multă sănătate, gânduri bune, bucurii, doresc multă sănătate administrației locale, să facă în fiecare an acest gen de evenimente și să ne revedem cu bine în fiecare an la Baia”, a spus Horia Teodorescu.

După o absență nedorită, dar necesară, “Zilele Comunei Baia” se întorc, așa anunța evenimentul Mugurel Marșavela, primarul comunei.

„Așa cum v-am promis, vom face din Comuna Baia un ACASĂ mai bun pentru noi toți, iar acasă nu înseamnă doar muncă, ci și prietenie, bucurie și răsplată. Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care ați participat. Iată că după o perioadă îndelungată de restricții, de condiții impuse, am avut norocul să ne revedem”, adaugă primarul.

Sâmbătă, 11 septembrie, începând cu ora 18:00, a fost o seară dedicată tinerilor și valorilor locale. Atmosfera a fost întreținută de DJ Claudiu Luca.

A urmat seara de duminică, 12 septembrie, când pe scenă au urcat artiști consacrați precum Marcel Pavel, Petrică Mâțu Stoian, Nelu Vlad, Aurel Mihai, Mihai Boca și alții.

Zilele Comunei Baia s-au terminat cu un foc de artificii.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top