Actualitate

Zilele comunei Baia, eveniment dedicat întregii comunități locale

Timp de două zile (2 și 3 septembrie) locuitorii comunei Baia (județul Tulcea) au fost în sărbătoare. Zilele comunei, un eveniment ajuns la cea de-a XI-a ediție, a adus în fața publicului artiști locali talentați, dar și artiști consacrați, gusturi tradiționale, foc de artificii și multe alte surprize.

„Acesta este un eveniment dedicat în întregime vouă! Sunteți sufletul acestei comunități, iar evenimentul nostru anual este o oportunitate de a vă aduce în prim-plan și de a vă arăta recunoștința noastră pentru tot sprijinul și implicarea voastră”, le-a transmis locuitorilor primarul Mugurel Marșavela.

Spectacole de excepție, multă distracție, muzică și bucurie, de toate acestea au avut parte cei care s-au adunat cu mic cu mare pe stadionul din Baia în cele două zile.

„A fost o ocazie perfectă pentru a ne reuni și a ne consolida relațiile de prietenie și vecinătate, pentru a ne bucura împreună de frumusețea locului în care trăim. Atmosfera prietenoasă și unitatea pe care le-am simțit în aceste zile sunt dovezi clare ale puterii comunității noastre! Le mulțumesc prietenilor și colegilor mei care m-au ajutat în organizarea acestui eveniment, a fost o muncă intensă și complexă iar de unul singur nu aș fi putut reuși! Ați dovedit încă o dată că vă pasă de comuna Baia ”, adaugă primarul.

Printre artiștii invitați la eveniment s-au numărat Andreea Bănică, Daniela Ghyorfi, Radu Ilie, Radu Ciordaș, Dj Enzo, Aurel Mihai, Plăieșii. Spectacolul a fost prezentat de Gioni Moraru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top