Actualitate

Primăria Carcaliu a achiziționat servicii de consultanță în domeniul achizițiilor

În vederea realizării de achiziții publice conform normativelor impuse de legislația în vigoare, administrația publică locală a comunei Carcaliu, județul Tulcea, a achiziționat recent servicii de consultanță în domeniul achizițiilor de la o firmă specializată în domeniu.

Aceste servicii constau, de exemplu, în consiliere pentru întocmirea Notelor justificative solicitate în cadrul proiectelor PNRR; consiliere pentru întocmirea documentației de atribuire; consiliere pentru respectarea obligaţiei de a utiliza mijloacele electronice pentru realizarea achiziţiilor directe; îndrumare pentru utilizarea Sistemului Electronic al Achizițiilor Publice în vederea publicării de anunțuri, invitații, documentații de atribuire, erate, clarificări, etc. cu respectarea regulilor de publicitate în vigoare; consiliere pentru stabilirea criteriilor de calificare şi selecţie a ofertanţilor şi stabilirea criteriului de atribuire; consiliere pentru încheierea contractului la termenele şi în condiţiile prevăzute de legislaţia în vigoare.

De asemenea, serviciile de consultanță vin în întâmpinarea funcționarilor din primăria Carcaliu care se ocupă de etapele de planificare-pregătire a procedurilor de achiziție publică, inclusiv achiziții directe complexe, prin consiliere pentru alegerea unei proceduri, consiliere pentru întocmirea strategiei de contractare, consiliere pentru întocmirea documentației de atribuire, inclusiv fişe de date a achiziţiilor, furnizare de modele de formulare, modele de contract/acord-cadru , inclusiv conceperea unor clauze contractuale, consiliere pentru respectarea obligaţiei de a utiliza mijloacele electronice pentru aplicarea procedurilor de atribuire şi pentru pentru realizarea achiziţiilor directe.

De asemenea, angajații primăriei vor fi îndrumați în utilizarea Sistemului Electronic al Achizițiilor Publice în vederea publicării de anunțuri, invitaţii, documentaţii de atribuire, erate, clarificări, etc. cu respectarea regulilor de publicitate în vigoare; vor fi consiliați pentru stabilirea criteriilor de calificare şi selecţie a ofertanților şi stabilirea criteriului de atribuire și pentru generarea DUAE și altele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top