Opinii

Zece proiecte pentru Eforie

Reprezentanţii administraţiei locale din oraşul Eforie au întocmit o listă cu proiectele care reprezintă priorităţile localităţii lor. Cum era de aşteptat, multe dintre ele sunt legate direct de turism şi de dezvoltarea acestui segment. Astfel, Ovidiu Brăiloiu, primarul oraşului, are în vedere amenajarea obiectivului turistic natural de utilitate publică, Lacul Belona, promovarea activităţilor de marketing şi a produselor specifice destinaţiei turistice, dar şi construirea de piste pentru cicloturism între Eforie Sud şi Eforie Nord.

Pe lista proiectelor se mai numără şi asigurarea accesului rutier la plaja Belona şi portul turistic, reabilitarea spaţiilor verzi din oraş, reabilitarea şi reamenajarea promenadei, amenajarea de spaţii verzi în cartierele nou construite, realizarea de noi capacităţi de producere a energiei prin valorificarea resurselor energetice regenerabile, realizarea infrastructurii din PUZ 290/1 şi, nu în ultimul rând, realizarea proiectului „Incubator de afaceri şi Centru expoziţional transfrontalier”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top