COMUNICATE

Yoghinii atacă DEZVĂLUIRI.RO, cu mesaje abjecte

Ziarul nostru a fost bombardat zilele trecute cu mesaje triviale trmise de sustinatori ai MISA. Liderii organizatiei au fost deranjati probabil de articolul cu titlul „Sclavele sexuale ale lui Bivolaru, dame de companie in Japonia” si de zecile de fotografii care il ilustreaza. Acestea pot reprezenta probe importante pentru anchetatori in dosarul in care Guru este acuzat de trafic de persoane. Consideram total neelegant ca in fata argumentelor sa vii cu jigniri si vulgaritati.

REDACȚIA

Yoghinii lui Bivolaru ataca echipa DEZVALUIRI.RO, folisindu-se de invective si de un limbaj de mahala, pentru ca am avut curajul sa spunem adevarul cu privire la tinerele traficate de MISA in Japonia. Probabil ca, mai mult decat atat, liderii MISA sunt ingrijorati de faptul ca fotografiile prezentate de noi la sectiunea Foto exclusiv/Fotografii necenzurate a siteului si care ilustreaza articolul cu titlul „Sclavele sexuale ale lui Bivolaru, dame de companie in Japonia” pot reprezenta probe importante pentru anchetatori in dosarul in care Guru este acuzat de trafic de persoane. Ne intrebam unde sunt detasarea si pacea pe care ar trebui sa le-o confere initirea in tainele cosmosului si integrarea in absolut.    
Adeptii fostului inculpat Gregorian Bivolaru, internat in urma cu cativa ani la balamuc, nu se dezic de liderul lor si arunca cu noroi in echipa publicatiei noastre, prin intermediul unei comentarii postate in dreptul articolului la care faceam referire, fara a avea cea mai mica rezerva in a folosi injurii, jigniri si chiar injuraturi, pe care, din fericire, serverul le-a cenzurat automat, inlocuind vulgaritatile cu ideograme in forma de steluta.    
Ne place sa credem ca demersul nostru a fost unul strict jurnalistic, ca in cazul tuturor materialelor postate pe site. De aceea, nu am urmarit ponegrirea nimanui, ci doar prezentarea unei situatii deosebit de grave, precum posibilitatea ca tinerele practicante de yoga sa fie traficate in alte tari pentru beneficiul organizatiei. Faptul ca nu este vorba de o inventie de-a noastra este demonstrat de fotografiile postate pe site, precum si ancheta demarata de autoritati.    
In timp ce in cazul articolului publicat de noi, socante au fost dovezile aduse in sprijinul afirmatiilor (e vorba in special de zecile de fotografii), la semnatarii comentariilor socant si nedemn este limbajul folosit. Astfel, autoproclamatii persecutati devin persecutori.   
Campania declansata de autoritati impotriva gruparii patronate spiritual de Bivolaru a socat intreaga opinie publica, scotand la iveala practici pe care, cel putin noi romanii, continuam sa le consideram imorale, ba chiar abjecte, iar pe care Justitia le taxeaza ca fiind in fara legii. In fata acestor manifestari, foarte multi romani se intreaba inca cum a fost posibil ca un numar atat de mare de oameni sa se lase pacaliti de mirajul MISA.     
Redam mai jos aceste comentarii, un soi abject de drept la replica, pe care practicantii de yoga l-au trimis, sub protectia anonimatului, publicatiei noastre. In mesajele cu pricina putem sa deslusim o campanie concertata, cu atacuri directe, dar si cu mesaje menite a atrage atentia de la vinovatia lui Bivolaru, chiar cu riscul de a le sacrifica pe tinerele care apar in fotografii.
„In poze se vede intr-adevar ca a fost in Japonia si intr-adevar poate face parte din MISA pentru ca pe patul ei se vede o poza de-a lu Bivolaru. Insa nu o vad deloc in ipostaza de sclava. O vad zambitoare. ***** e posibil o sclava sa fie asa? Eu cred ca cineva a pus mana pe pozele fetei si ele au fost folosite, ca si alte lucruri, in campania de denigrare MISA. Deja ne-am saturat de circul asta”.
„Unde se vede sclavagismul in poza asta? Unde se vede ca a fost supusa la tot felul de lucruri in poza din Japonia? Chiar ne credeti tampiti? Am citit si in Gardianul ca cica justitia din Suedia face faze penibile. ***** isi permite o fitzuica sa faca gat in fata curtii supreme unui stat care nici macar nu se compara cu Romania ca nivel de trai si civilizatie? Romanii cauta mai departe sa denigreze MISA. Doar prostii mai cred asa ceva”.
„Sunteti niste escroci imputiti…..abea astept sa va vina judecata…..***** va permiteti sa publicati asa ceva jegosilor…”
„E atat de stupid articolul ca iti vine sa nici nu mai deschizi site-ul. cine va comanda astfel de minciuni …..? Daca vreti sa deveniti intr-adevar obiectivi renuntati la a mai fi slugi ale intereselor altora si straduiti-va sa prezentati doar adevarul dar dupa o riguroasa verificare…. asa veti deveni respectacti ca un site obictiv…Pozele acestea le-am vazut inca de la inceputul anului pe alt site….de scandal…..***** de aveti tupeul sa le prezentati a***** ca dezvaluiri senzationale???!!!”
„Nu stiu cat de adevarate sunt toate acestea…am mari…mari indoieli in privinta a cele scrise aici…Dar eu ma intreb asa…voua nu va este rusine? Spuneti de aceste fete ca sunt victimele lui Bivolaru si vai-Doamne…dar de fapt mai mult le victimizati voi…In primul rand ca este o nesimtire crasa sa spuneti numele fetelor asa…Cu toate datele…De parca ele nu mai exista pe lumea asta si de parca nu ar mai avea viata sociala… Pai voi le distrugeti viata… sunt studente sau lucreaza si ele ca toata lumea pt a avea ce manca nu? Nu va ganditi ca un asemenea articol le poate efectiv ruina viata sociala????!?!!! sunteti chiar atat de inconstienti si de nepasatori? Va dati seama ***** le va privi lumea de a***** incolo? Si toate ascestea de ce? Ca fac yoga la misa? Haideti domnule ca doar nu sunt astia balaurii Romaniei… mai sunt o multime care fac video chat si altele dar vad ca pe aia nu-i persecutati in halul asta…Se vede de la o posta ca faceti toate astea pentru dintr-o problema pe care o aveti voi personal cu ei…
Si pana una alta…fetele sunt frumoase, indiferent cat vreti voi sa le faceti sa para altfel….
A ajuns omul sa nu mai poata face poza ***** are el chef, ca vai Doamne ma baga astia la misa si imi distrug viata… e viata lor intima.. cu ce drept vorbiti asa despre ele?”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top