Fără categorie

Week-end cu petreceri grecești și latino la Eforie Aqua Park

Finalul de săptămână se anunță plin de distracție și surprize pentru toți vizitatorii Eforie Aqua Park! Începând de astăzi, până duminică, parcul acvatic îi așteaptă pe toți invitații care vin să completeze atmosfera veselă cu pași de dans.
Vineri va urca pe scenă trupa de dans Rebel, care își dorește să aducă la Eforie Aqua Park puțin din atmosfera latino de la Rio. Ziua de sâmbătă este rezervată petrecerii grecești, invitat special fiind Ionuț Galani. Seria concertelor continuă duminică pe ritmuri latino, în compania lui Lucian Colareza, o altă voce deosebită descoperită în cadrul emisiunii “Vocea Romaniei”.
Vă amintim că la Eforie Aqua Park veți găsi în fiecare moment al zilei cel puțin o activitate pe placul dumneavoastră. Zilnic au loc petreceri interactive pentru copii, aqua zumba, tombole, scufundări, spectacole cu magicieni și numeroase petreceri alături de animatori.
”Eforie Aqua Park își dorește să fie în sezonul estival 2017 casa de vacanță a copiilor dumneavoastră”, spun gazdele care vă așteaptă zilnic, între orele 9:00 – 18:00 la parcul acvatic situat în Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, între Plaja Belona, Hotelul Europa și Lacul Belona.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top