Fără categorie

Hotelul de 5 stele, Phoenicia Royal, se deschide săptămâna viitoare!

Situat în cadrul complexului Phoenicia din Mamaia Nord – Năvodari, Hotelul Phoenicia Royal este primul de cinci stele construit în acest an pe Litoralul românesc. La evenimentul programat marți, 18 iulie, sunt așteptați membrii ai guvernului, autorități centrale și locale, precum și investitori din turism.
Cu un nume impozant, Phoenicia Royal, vine să întregească sfera de leisure a grupului hotelier Phoenicia, a cărui istorie începe în 1997, odată cu achiziționarea hotelului Majestic Mamaia.
Interioarele generoase ale noului hotel situat chiar pe malul Mării Negre sunt structurate în 144 de spații de cazare, constând în camere spațioase, apartamente și duplexuri cu terase ce depășesc suprafața de 130 metri pătrați. Toate spațiile de cazare au finisaje și dotări de lux. Apartamentele de la ultimele etaje ale locației permit accesul pe terasa exterioară ce oferă o priveliște spectaculoasă.

Phoenicia Royal își propune să devină și o importantă platformă de promovare a valorilor românești și internaționale, astfel că la deschiderea oficială fi lansată și expoziția de pictură românească – „Arta de 5 stele”, care va reuni lucrări ale unor mari pictori români precum Grigorescu, Tonitza sau Dărăscu. Expoziția cuprinde 40 de lucrări și este realizată împreună cu Galeria Alexandra’s.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top