Politic

Vrabie RĂMÂNE la Primăria Medgidia!

Primarul Municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, a organizat o conferință de presă la două zile după ce a fost condamnat la închisoare cu suspendare, pentru infracțiunea de fals intelectual. Ca pedeapsă complementară, lui Vrabie i se interzice „dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, pe o durată de 2 ani”.

Prin urmare, nu a mai fost nevoie ca Valentin Vrabie să își dea demisia din funcția de primar, aceasta încetând în momentul pronunțării condamnării. Totuși, Vrabie e decis să își continue activitatea în cadrul primăriei, în calitate de consilier onorific, neretribuit, al viceprimarului cu atribuții de primar, Niculae Păun. Fostul primar spune că face asta pentru a ajuta la continuarea proiectelor începute și nu are nevoie de retribuție, pentru că toată munca lui în administrație a fost din convingere. Vrabie a mărturisit și că este un om bogat, care a agonisit milioane de euro din afaceri, înainte de a lucra în administrație și că salariile sale și le-a donat mereu.

„Timp de 19 ani nu am fost în concediu nicio zi, am făcut administrație publică. Fac lucrul acesta din pasiune. Domnul viceprimar e un om care a lucrat în administrație, dar mai mult pe zona de gospodărire. Zona de dezvoltare, zona economică, zona de proiecte și toate lucrurile astea sunt delicate și eu mă voi ocupa în continuare de lucrurile de care m-am ocupat până acum”, a spus Valentin Vrabie.

Mihai Răzvan ROTARU, Doru COPOȚ


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top