Fără categorie

Vloggerii se reunesc la o nouă ediție Youstars ce va fi organizată la Maritimo Shopping Center

În data de 6 februarie 2016, în premieră la malul mării, în Maritimo Shopping Center va avea loc o nouă ediție YouStars, la care vor participa majoritatea vloggerilor consacrați din România, dar și oameni ce, pur și simplu, pun pasiunea mai presus de toate. Cei interesați sunt așteptați să îi cunoască pe: Tequila, Vlad Coste, Alexandru Don, Unguru’ Bulan, Laura Giurcanu, Laura Musuroaea, Noaptea Târziu și Romercial.

 

YouStars este un proiect în premieră în România, început la Oradea și continuat în Pitești și Constanța, în care sunt implicați tineri ce transmit noii generații dorința de a crește și de a evolua constructiv. Conceptul presupune sprijinirea tinerelor talente și afirmarea lor la nivel național, precum și sprijinirea persoanelor defavorizate. Evenimentul se bucură de mare succes în rândul tinerilor, la fiecare spectacol participând peste 2.000 de persoane.

La evenimentul organizat în Constanța, organizatorii și-au propus să sprijine campania umanitară “Am nevoie de lapte”, un proiect al Fundației Baylor – Marea Neagră, care se adresează familiilor tinerilor infectați cu HIV din Constanța și le acordă sprijin pentru a avea copii sănătoși. Scopul acestui proiect este reducerea riscului transmiterii post-natale a infecţiei cu HIV prin asigurarea condiţiilor minim necesare pentru ca mamele infectate să nu fie nevoite să alăpteze la sân. 

Programul special pregătit de organizatori va fi unul interactiv, în care vloggerii vor răspunde la întrebări și la provocările venite din partea publicului. Vor exista și demonstrații live ale youtuberilor.

Spectacolul se anunță a fi unul de zile mari, iar constănțenii se vor întâlni cu favoriții lor din mediul online. Acest eveniment este organizat de Maritimo Shopping Center în colaborare cu Cosmin Andrei Neacșu și Asociația EcoSim Events (Florentina Grigoraș). Prezentatori: Iulia Ilie și Cosmin.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top