Actualitate

VIDEO: Totul despre recenta CRIZĂ a GUNOIULUI din județul Tulcea. Ce trebuie să facă cetățenii

De două săptămâni, prestatorul de servicii de salubrizare din județul Tulcea, JT GRUP, nu a mai ridicat de la cetățeni deșeurile reciclabile. Reprezentanții societății au notificat în prealabil primăriile despre acest lucru, spunând că de vină sunt modificările legislative și faptul că nu au fost aprobate noile tarife.

Organismul care ar fi trebuit să aprobe tarifele se numește Asociația de Dezvoltare Intercomunitară a Infrastructurii de Deșeuri Menajere (ADIIDM) Tulcea și este o asociere din care fac parte 51 de primării din județ.

Am încercat să aflăm mai multe despre această situație și am realizat două interviuri, cu Ionuț Tudorache, director general al companiei JT GRUP, respectiv cu Ilie Petre, director executiv al ADIIDM Tulcea.

Ionuț Tudorache, director general al JT GRUP

Ilie Petre, director executiv al ADIIDM Tulcea
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top