Actualitate

Noi investiții în comuna Baia, județul Tulcea

Mugurel Marșavela, primarul comunei tulcene Baia, a anunțat în urmă cu câteva zile că a semnat un nou contract.

„Sunt bucuros să vă anunț că am semnat un contract în valoare de 10.689.603 lei având ca obiectiv relocarea branșamentelor individuale la sistemul existent de alimentare cu apa din satul Baia”, spune primarul.

De asemenea, edilul anunță că urmează să semneze și să demareze „mult așteptata” continuare a asfaltării străzilor din Baia.

„Din motive evidente, este important să terminam mai întâi extinderea rețelei de apă și canalizare (deja finalizata) și relocarea branșamentelor”, explică Mugurel Marșavela.

Nu în ultimul rând, administrația locală a comunei Baia a reușit să obțină prin intermediul GAL – Grup de Acțiune Locală – banii necesari pentru achiziționarea unui autovehicul nou, IVECO, ce se află în folosința GOSCOM și în folosul întregii comunități.

Trebuie amintit faptul că în Baia nu doar proiectele legate de infrastructură, de modernizarea comunei, prind viață, ci și cele sportive, iar roadele se văd. Echipa de fotbal Hamangia Baia a devenit campioană județeană după ce a învins-o în finala PLAY-OFF pe Pescărușul Sarichioi cu scorul de 2-1, la finalul unui meci de 120 de minute

„Felicitări, băieți! Sunteți o dovadă de ambiție, corectitudine, dorință și putere! Asta caracterizează și comuna noastră, iar voi ne-ați reprezentat cu onoare și ne-ați făcut mândri! Mulțumesc antrenorilor, suporterilor, prietenilor mei și nu în ultimul rând sponsorilor fără de care nimic nu ar fi fost posibil”, spune primarul Mugurel Marșavela.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top