Video

VIDEO: Război pe promovarea turismului în Deltă. Dezvăluiri din interior cu Cătălin Țibuleac

Am discutat cu președintele Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării (AMDTDD), Cătălin Țibuleac, despre soarta organizației, după ce Primăria Tulcea a hotărât să o părăsească. Țibuleac ne-a asigurat că Asociația are propriul drum și își va continua activitatea, lucru întărit și la ultima întâlnire a Adunării Generale a Acționarilor, ce a avut loc pe 10 februarie.

Țibuleac a mai spus că nu înțelege care au fost motivele ce au determinat ca Primăria Tulcea să se retragă din asociație și consideră că AMDTDD a promovat eficient orașul Tulcea, Delta Dunării și alte obiective turistice din județ.

Mai mult, președintele asociației spune că își dorește să continue colaborarea cu Primăria, chiar dacă, formal, UAT Tulcea nu mai este membru în asociație.

Țibuleac a mai vorbit și despre provocările momentului, ce afectează turismul: pandemie, criză economică și anularea voucherelor de vacanță.

Puteți urmări mai jos interviul integral.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top