Comisia Europeană

VIDEO- O femeie către ÎPS Varsanufie: Am avut grijă singură de copilul ăsta, nu mi-ai dat niciun ban! Altcineva în locul meu, te-ar fi strivit ca pe-un vierme

Arhiepiscopul Râmnicului filmat cu camera ascunsă în timpul unei discuţii compromiţătoare

Ziarul DEZVALUIRI a intrat în posesia unui film realizat cu camera ascunsă, ce redă un dialog exploziv între o femeie şi Arhiepiscopul Râmnicului, ÎPS Varsanufie.
Discuţia se poartă pe un ton ridicat, iar femeia îi reproşează tot felul de lucruri arhiepiscopului, care pare intimidat, ca un elev scos la tablă, care nu şi-a învăţat lecţia.

În discuţie, femeia vorbeşte despre un copil de care ar fi avut grijă în locul lui Varsanufie, fără ca înaltul ierarh să fi contribuit financiar. De asemenea, interlocutoarea lui ÎPS îi reproşează că a bătut-o în Săptămîna Patimilor, acuzaţie pe care, iniţial, Varsanufie nu o neagă. Abia spre finalul discuţiei dintre cei doi, când femeia insistă pe acest subiect, Arhiepiscopul Râmnicului neagă că ar fi bătut-o, pentru a încheia cu: „Nu îmi aduc aminte”.
Am încercat să aflăm mai multe despre acestă discuţie chiar de la ÎPS Varsanufie, dar ierarhul nu a fost disponibil, participând la şedinţa Sfântului Sinod. Vom reveni cu lămuriri, atunci când le vom avea.

{youtube}c5W0vM_3oCI{/youtube}

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top