Actualitate

VIDEO fierbinte cu starețul de la Putna, care în predici condamnă homosexualitatea

Starețul Mănăstirii Putna, Melchisedec Velnic, a oferit recent un interviu unei reviste ortodoxe, în care a înfierat „maimuțăreala asta europeană, care vine din afară cu legi contra firii” (referire la drepturile minorităților sexuale) și i-a criticat pe cei care cer „Spitale, nu catedrale”. Melchisedec crede că cerând spitale, poporul român arată că este „bolnav mintal şi sufleteşte, un popor bolnav biologic”, dar că rezolvarea nu este construirea de spitale, pentru că „boala este urmarea păcatului”.
Așa cum puteți auzi în film, starețul Melchisedec consideră că „păcatul homosexualității” este o pervertire, o cădere a naturii umane. „Când eram mic, nici nu se pomenea de asemenea păcate. Doamne fere să se gândească cineva la așa ceva”, spune Melchisedec. De aceea a îndemnat ca la referendum creștinii să spună un da „normalității, firescului, moralității”.

Film fierbinte cu starețul de la Putna, care în predici condamnă homosexualitatea

Starețul Melchisedec este cel care a declarat că vrea CATEDRALE și nu SPITALE, pentru că boala este urmarea păcatului!Același stareț înfierează în predici homosexualitatea, pe care o consideră o pervertire a naturii umane.Citește mai mult: https://www.dezvaluiri.ro/?p=36667&preview=true

Publicată de Dezvăluiri.ro pe Duminică, 16 decembrie 2018

Iată însă că pe internet a apărut o filmare cu camera ascunsă care îl prezintă tocmai pe starețul de la Putna, într-o postură jenantă cu un alt călugăr. Deși filmul a fost șters în scurt timp de către persoana care îl postase, jurnalistul Dinu Zară a apucat să îl descarce și l-a postat pe blogul ce îi poartă numele. Zară consideră că acest film a apărut în contextul luptei pentru funcția de episcop vicar al Episcopiei Sucevei și Răduților, pe care Melchisedec aproape că și-o acontase.
Publicația noastră a realizat un montaj cu acest film, pe care a suprapus vocea starețului ce apare în imagini și a Episcopului Pimen, criticând „păcatul sodomiei”. Demersul nostru are drept scop condamnarea ipocriziei și a dublei măsuri de care se fac adesea vinovați unii clerici, chiar de rang înalt.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top