Comisia Europeană

Victima “Şantajiştilor de la Medgidia” a stat de bunăvoie la poze

Silvia Ionela Vlad lucrează cu copiii, la Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Ialomiţa

Ziarul Dezvăluiri a intrat în posesia unor fotografii care schimbă total datele problemei în scandalul sexual botezat de presă “Şantajiştii din Medgidia”. Tânăra Silvia Ionela Vlad din Slobozia (“victima” acestei poveşti) apare în fotografii în posturi indecente, privind direct în obiectivul camerei, ca şi când ar fi pozat la o şedinţă foto. Acest fapt intră în contradicţie cu declaraţiile fetei, care a susţinut iniţial că nu ştie să i se fi făcut fotografii indecente.

Un articol de Mihai Răzvan ROTARU

În urmă cu aproape un an, Răzvan Cutinov a cunoscut-o pe Silvia Ionela Vlad pe un site de socializare. După mai multe discuţii, tânărul a convins-o pe fată să meargă la Medgidia, pentru a întreţine relaţii sexuale. Într-un interviu acordat în exclusivitate ziarului Dezvăluiri, Răzvan a spus că Ionela a acceptat să fie fotografiată şi filmată în posturi indecente. Jocurile amoroase ale celor doi au fost întrerupte de soţia lui Răzvan, Raluca Cutinov, care a făcut scandal şi a dus-o la gară pe Ionela.  
După două zile, Silvia Ionela Vlad a făcut plângere la Poliţie, pe motiv că soţii Cutinov o şantajează: dacă nu le dă o sumă de bani vor face publice pe Internet fotografiile şi filmele în care ea apare în posturi indecente. În replică, Răzvan Cutinov susţine că i-a dat Ionelei 2500 lei, cu titlu de împrumut şi că ulterior a încercat să îşi recupereze datoria. Poliţia a organizat un flagrant, soţii Cutinov au fost reţinuţi şi duşi la la Slobozia pentru audieri, după ce le-au fost percheziţionate locuinţele. Judecătoarea de caz a stabilit ca cei doi să fie cercetaţi în stare de libertate. Până la urmă dosarul a ajuns în instanţă, următorul termen urmând să aibă loc pe 25 februarie.

Silvia Ionela Vlad ba ştie, ba nu ştie că a fost fotografiată

În fotografiile primite la redacţie, Silvia Ionela Vlad apare goală, stând pe pat şi privind exact în obiectivul aparatului, ca şi când ar fi ştiut că este fotografiată.

Am contactat-o telefonic pe Silvia Ionela Vlad şi i-am spus de fotografii. Iniţial, ea a susţinut că a ştiut că este fotografiată, doar în posturi decente. După ce i-am trimis pe email pozele, tânăra s-a răzgândit: “Ştiu că am fost fotografiată în pozele care mi le-aţi trimis. Eu nu am declarat niciodată în acest dosar că nu am ştiut că sunt fotografiată. Doar că eu nu am văzut niciodată până acum aceste fotografii. În schimb, nu ştiu că am fost filmată, căci am înţeles că sunt şi nişte filme”.
Declaraţia fetei intră în contradicţie cu cele afirmate de Răzvan Cutinov în interviul publicat în Dezvăluiri: “Am stat toată noaptea cu ea, am făcut sex nebun, poze, am filmat şi se aude pe filmuleţ cum vorbeam cu ea, adică ea ştia că e filmată”. I-am contactat şi pe soţii Cutinov care au refuzat însă să comenteze aceste fotografii, pe motiv că dosarul este în instanţă şi vor ca Justiţia să îşi facă datoria.

Şeful o scuză, dar nu ştie pe ce funcţie este angajată?!

Am încercat să aflăm părerea reprezentanţilor Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Ialomiţa, despre situaţia jenantă în care se află o află angajată Silvia Ionela Vlad, ţinând cont şi de faptul că ea lucrează cu copiii. Purtătorul de cuvânt al instituţiei (care îndeplineşe şi funcţia de şef serviciu), Nicolae Badea ne-a declarat că scandalul în care este implicată Ionela nu este de natură să afecteze imaginea instuţiei şi că nu s-au luat măsuri disciplinare împotriva ei, pentru că procesul este pe rol şi se aşteaptă pronunţarea judecătorilor. “Ionela Vlad este un angajat care îşi îndeplineşte atribuţiunile de serviciu şi nu a creat niciodată probleme”, ne-a declarat Badea. El a adăugat că, oricum, tânăra nu intră în contact direct cu copiii, căci îndeplineşe funcţia de secretar în cadrul Comisiei de expertiză copilului. Această informaţie este însă contrazisă chiar de către Silvia Ionela Vlad, care ne-a mărturisit că este inspector în cadrul acestei comisii.  

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top