Politic

Viceprimarul Gheorghe Mechenici este noul președinte al PNL Costinești

Liberalii din Costinești și-au ales noul președinte, weekend-ul trecut, în persoana viceprimarului Gheorghe Mechenici, care i-a luat locul în funcție fostului primar Traian Cristea. La vot au participat 15 membri.

„Le mulțumesc mult pentru încrederea acordată, organizației județene și colegilor din Costinești. Promit ca voi fi tot timpul lângă oamenii din Schitu și Costinești.

Îmi propun să consolidez organizația locală a Partidului Național Liberal, să formez o echipă puternică împreună cu care să câștig următoarele alegeri locale. Așa să îmi ajute Dumnezeu!”, a transmis Mechenici.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top