Fără categorie

Vară fierbinte la City Park Mall Constanța: cea mai largă ofertă de branduri de pe litoral!

Vara aceasta vine cu surprize pentru vizitatorii și clienții City Park Mall Constanța. Centrul comercial și-a lărgit gama de servicii și, totodată, a adus constănțenilor și turiștilor aflați pe litoral noi branduri, pentru a menține cea mai avansată experiență de shopping din oraș.
Din luna iunie, vizitatorii se pot bucura de brand-urile Cărturești și Cupio, în spații amenajate conform standardelor specifice. La nivelul -1. Librăria Cărturești se întinde pe o suprafață de 283 de mp, în care se găsesc titlurile cele mai importante din literatura românească și internațională, dar și cele mai inspirate cadouri și obiecte de papetărie. De asemenea, începând din 31 mai, și oferta de servicii a fost îmbogățită prin inaugurarea, la nivelul -1, a unei croitorii.

Doamnele pasionate de îngrijire corporală și produse cosmetice vor putea găsi în magazinul Top Line, care se deschide la nivelul -1, produse profesionale, utilizate de saloanele de înfrumusețare din întreaga lume.
Pentru că doamnele și domnișoarele sunt mereu în căutarea celor mai frumoși pantofi și celor mai în vogă genți, magazinul Tanggo își deschide porțile cu o ofertă variată de accesorii pentru toate gusturile.
Noile deschideri de vara aceasta vin cu surprize și pentru pasionații de cooking și bucătărie. Aceștia vor găsi, la Kitchen Shop, cele mai folositoare, practice și inovatoare ustensile de bucătărie, într-un spațiu de 150 mp.
„Ne-am propus să fim mereu o destinație în care toți vizitatorii să aibă parte de cea mai avansată experiență de shopping. Pentru asta, investim permanent în menținerea standardelor cu care ne-am obișnuit vizitatorii și ne bucurăm că, la începutul sezonului estival, aducem noi branduri valoroase în Constanța. Fie că vorbim despre constănțeni sau despre turiștii de la malul mării, City Park Mall le oferă cel mai bogat mix comercial, destinat tuturor vârstelor și intereselor.”, a declarat Iuliu Bartha, Asset Manager al City Park Constanța.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top