Exclusiv

Vanilla Joy – Lansare de întreprindere socială

Constănțenii sunt așteptați marți, 29 decembrie, ora 14:00, la Ibis Hotel să asiste la evenimentul de lansare a întreprinderii sociale Vanilla Joy. Acolo, ei vor avea ocazia să ia parte la conferința de lansare a întreprinderii, vor avea oportunitatea de a învăța pașii necesari înființării unei afaceri sociale și vor putea interacționa cu experți în domeniu la pauza de cafea și gustări. De asemenea, participanții vor putea discuta cu fondatorii proiectului despre oportunități de angajare. 

 

Vanilla Joy este o patiserie cu livrare prin intermediul unei aplicații de mobil. Produsele de patiserie bine gătite vor fi din 2016 mai aproape de turiștii de pe litoralul românesc! Cu aplicația pentru telefonul mobil de la Vanilla Joy clienții vor putea comanda produse de patiserie pentru ei, familie sau prieteni direct pe plajă. Nimic mai simplu și mai comod! Comanda se va putea face în doar câteva secunde prin aplicația de mobil, iar unul din membrii echipei Vanilla Joy va livra produsele direct pe plajă în cel mai scurt timp.
Fiind o întreprindere socială, Vanilla Joy are obligatia de a reinvesti 90% din profit in activitati sociale si de a angaja 50% din personal din randul grupurilor vulnerabile pe parcursul a 3 ani de la înființare.
Programul evenimentului va fi următorul:
Prezentare general proiect POSDRU
Prezentare Asociația Centru de Cercetare Pentru Dezvoltare Durabilă
Prezentare Vanilla Joy
Panel de discuție între public și administratorii și angajații Vanilla Joy

Titlul proiectului: “iSES- incluziune pe piața muncii prin structure de economie socială”.
Proiect co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în oameni!
Axa prioritară nr. 6: “Promovarea incluziunii sociale”
Domeniul major de intervenție nr. 6.1: “Dezvoltarea economiei sociale”.
ID Proiect: POSDRU/173/6.1/S/147132
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top