Exclusiv

Sweet Juices – Lansare de întreprindere socială

Constănțenii sunt așteptați miercuri, 30 decembrie, ora 14:00, la Hotel Balada Nej să asiste la evenimentul de lansare a întreprinderii sociale Sweet Juices. Acolo, ei vor avea ocazia să ia parte la conferința de lansare a întreprinderii, vor avea oportunitatea de a învăța pașii necesari înființării unei afaceri sociale și vor putea interacționa cu experți în domeniu la pauza de cafea și gustări. De asemenea, participanții vor putea discuta cu fondatorii proiectului despre oportunități de angajare.  Intrarea la eveniment este liberă, iar masa, cafelele și materialele de conferință (pixuri, mape și carnețelele) sunt asigurare de organizatori.

Fie că le vei găsi cu arome individuale, sau în diferite combinații, sucurile Sweet Juice sunt partenerul perfect pentru orice dimineață contra cronometru, pentru orice masă sau eveniment cu familia sau prietenii.
Fiind o întreprindere socială, Sweet Juices are obligatia de a reinvesti 90% din profit in activitati sociale si de a angaja 50% din personal din randul grupurilor vulnerabile pe parcursul a 3 ani de la înființare.
Programul evenimentului va fi următorul:
Prezentare general proiect POSDRU
Prezentare Asociația Centru de Cercetare Pentru Dezvoltare Durabilă
Prezentare Sweet Juices
Panel de discuție între public și administratorii și angajații Sweet Juices

Titlul proiectului: “iSES- incluziune pe piața muncii prin structura de economie socială”.
Proiect co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în oameni!
Axa prioritară nr. 6: “Promovarea incluziunii sociale”
Domeniul major de intervenție nr. 6.1: “Dezvoltarea economiei sociale”.
ID Proiect: POSDRU/173/6.1/S/147132
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top