Exclusiv

Handmade Souvenirs – Lansare de întreprindere socială

Constănțenii sunt așteptați miercuri, 30 decembrie, ora 10:00, la Ibis Hotel să asiste la evenimentul de lansare a întreprinderii sociale Handmade Souvenirs. Acolo, ei vor avea ocazia să ia parte la conferința de lansare a întreprinderii, vor avea oportunitatea de a învăța pașii necesari înființării unei afaceri sociale și vor putea interacționa cu experți în domeniu la pauza de cafea și gustări. De asemenea, participanții vor putea discuta cu fondatorii proiectului despre oportunități de angajare.

 

 Intrarea la eveniment este liberă, iar masa, cafelele și materialele de conferință (pixuri, mape și carnețelele) sunt asigurare de organizatori.
Handmade Souvenirs este o platformă online unde utilizatorii pot găsi cadouri creative, lucrate manual, materiale pentru a manufactura obiecte handmade și o comunitate de artiști în care vor fi primiți cu brațele deschise, fie că sunt simplii cumpărători, entuziasmați ai artizanatului, sau meșteșugari în devenire.
Fiind o întreprindere socială, Handmade Souvenirs are obligatia de a reinvesti 90% din profit in activitati sociale si de a angaja 50% din personal din randul grupurilor vulnerabile pe parcursul a 3 ani de la înființare.
Programul evenimentului va fi următorul:
Prezentare general proiect POSDRU
Prezentare Asociația Centru de Cercetare Pentru Dezvoltare Durabilă
Prezentare Handmade Souvenirs
Panel de discuție între public și administratorii și angajații Handmade Souvenirs

Titlul proiectului: “Măsuri active de dezvoltare zonală prin activități de producție industrială și formare/perfeționare profesională”.
Proiect co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în oameni!
Axa prioritară nr. 6: “Promovarea incluziunii sociale”
Domeniul major de intervenție nr. 6.1: “Dezvoltarea economiei sociale”.
ID Proiect: POSDRU/173/6.1/S/146928
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top