Fără categorie

Organizația Rotaract a oferit alimente pentru 30 de familii sărace din Sinoe

Reprezentanții asociațiilor Rotaract Pontus Euxinus, Rotaract Constanța și asociațiile Interact ale acestor organizații au oferit alimente neperisabile pentru copii din 30 de familii cu venituri reduse din satul Sinoe, comuna Mihai Viteazu.

Acest demers face parte din campania „Astăzi tu dăruiești!”, ce se desfășoară în toată țara, în fiecare club al organizației. „În perioada 18-20 decembrie 2015, pe parcursul celor 3 zile, membrii celor 4 Cluburi au strâns donații în produse neperisabile, în Centrul comercial Maritimo Shopping din Constanța. Am strâns astfel 1200 kilograme de alimente, care au ajuns la copii din 30 de familii sărace din Sinoe. Am fost ajutați să identificăm aceste familii de către reprezentanții Primăriei Mihai Viteazu”, ne-a relatat Lazar Daniel Cosmin, președintele Rotaract Pontus Euxinus Constanța .

Rotary este o organizație internațională implicată într-o serie de proiecte caritabile și comunitare.

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top