Politic

USR PLUS Constanța: Primăria nu reușește să mențină un contract de prestări servicii privind gospodărirea spațiilor verzi

Reprezentanții USR PLUS condamnă Primăria Constanța că tratează cu dispreț constănțenii, iar această atitudine arogantă trebuie să înceteze. Aceștia mai susțin că este inacceptabil ca primăria să nu mențină un contract de prestări servicii privind gospodărirea spațiilor verzi, deși are bugetate sume importante pentru întreținerea acestora.

„Suntem în situația de neacceptat în care Primăria, deși are bugetate sume importante pentru întreținerea spațiilor verzi de pe domeniul public, nu reușește să mențină un contract de prestări servicii privind gospodărirea spațiilor verzi cu o societate comercială dar transmite asociațiilor de proprietari ofertele de prețuri ale aceleiași entități.
Această atitudine arogantă de tratare în dispreț a constănțenilor trebuie să înceteze!
Dispozițiile legii 196/2018 privind privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari și administrarea condominiilor sunt clare și neinterpretabile. Obligația întreținerii spațiilor verzi publice aferente cvartalelor de blocuri este limitată strict la aspecte ce privesc proprietatea comună deținută de proprietarii locuințelor dintr-un condominiu!
Autoritatea locală nu poate excede aceste prevederi decât cu consimțământul cetățenilor și nu poate legifera abuziv.
Noi, consilierii locali USR PLUS, vom face toate demersurile necesare de a corecta orice legiferare abuzivă, care lasă loc de interpretare și ieșire în decor pentru reprezentanți ai autorității publice! Ne asumăm posibile greșeli în procesul de aprobare al unor proiecte în cadrul Consiliului Local”, au transmis reprezentanții coaliției. 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top