Actualitate

Un PREOT din Eforie propagă Fake News: Vaccinul este EXPERIMENT GENETIC şi duce la CANCER

Preotul Lucian Costea din Eforie propovăduieşte pe Facebook ideea că vaccinul este un experiment genetic ce are ca scop introducerea în corp a proteinei S, care ar împiedica autorepararea ADN-ului, conform unui aşa-zis „studiu recent din Suedia”.

Slujitorul Domnului a aflat dintr-un „alt studiu” că imunitatea generală scade prin distrugerea celulelor T, ceea ce predispune la alte boli, inclusiv cancer.

Preotul continuă postarea cu alte stereotipuri care circulă în mediul virtual, fără a prezenta vreo dovadă a veridicităţii informaţiilor:

Pe lângă mii de decese şi reacţii adverse grave sau debilitante, nu se ştie nici cât antigen este indus în corp.

Sunt prea multe necunoscute despre acest vaccin, s-au sărit multe etape, inclusiv teste pe animale și oameni.

Dincolo de studii, este realitatea pe care am început să o percepem fiecare dintre noi: vaccinații se infectează, transmit și fac boala chiar cu forme severe și deces. Doza a treia a început să provoace adevărate drame în societate!”.

Preotul Costea: Există tratament, dar el ne este ascuns!

În alte postări, preotul din Eforie vorbeşte despre persoane care au făcut „cancere galopante” la scurt timp după vaccin, ba chiar că există tratament pentru cei care fac boala, dar acest lucru ni se ascunde:

Cazurile de cancer proliferează masiv printre cei care s-au injectat cu <serurile experimentale>. Sunt persoane care într-o lună de la injectare s-au trezit cu cancere galopante deşi anterior erau perfect sănătoase. Bun venit la Aiud, Gherla, Pitești!”.

Adică poți alege dacă vrei să faci vaccin sau să te tratezi (efectul este spectaculos în prima zi de administrare a anticorpilor monoclonali)! Nu există nici un efect secundar dacă te tratezi cu acești anticorpi, iar rata de vindecare este aproape de 95%!!!”.

Fan înfocat al partidului AUR, preotul Costea a distribuit pe Facebook o serie de mitinguri şi acţiuni anti-vaccin ale lui Eugen Simion şi numeşte Certificatul digital al UE privind COVID-19 Paşaportul Nazist!

Am încercat să purtăm un dialog cu preotul Lucian Costea, mai ales că reprezentanţii Patriarhiei Ortodoxe Române au atras atenţia că BOR „dezavuează total şi ferm îndemnul unui cleric împotriva vaccinării”, iar Patriarhul însuşi a transmis public faptul că „Vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluţie de protecţie împotriva Covid-19”. Răspunsul preotului anti-vaccinist a fost scurt, după care ne-a închis telefonul într-un mod total nepoliticos:

Eu sunt la plimbare acuma şi nu vorbesc cu nimeni despre poveşti de genul ăsta”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top