Ştiri

Ultima oră-Haşotti: “PNL nu cauţionează această asumare a unui Guvern iresponsabil”

Senatorul Puiu Haşotti a anunţat că parlamentarii liberali nu se vor prezenta la şedinţa comună în care premierul Boc va prezenta asumarea răspunderii pe controversatul pachet de legi.

“Noi am hotărât să nu ne prezentăm când Guvernul îşi asumă răspunderea. Avem din patru partide parlamentare trei care nu sunt de acord cu această asumare. PSD-ul, în principiu, nu este de acord, dar de dragul guvernării, se lasa şantajaţi de PD-L. Noi am depus 522 de amendamente, în total sunt 1.700 de amendamente depuse. Nu ştim câte din aceste amendamente vor fi aprobate” a declarat Haşotti.

Constănţeanul.com

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top