Opinii

Udrea vrea han pescăresc la Tuzla

Primăria pregăteşte întocmirea studiului de fezabilitate

Una dintre iniţiativele de lăudat ale Elenei Udrea, ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, se va materializa în comuna Tuzla. Primarul localităţii, Constantin Micu ne-a povestit depre planurile ministerului pentru dezvoltarea turismului, la malul mării, pentru anul ce urmează. Aşa se face că Udrea vrea să construiască un han pescăresc, pe marginea bălţii din Tuzla, drept pentru care edilul localităţii va demara deja, începând cu luna aprilie, întocmirea studiului de fezabilitate necesar derulării proiectului: „Proiectul va fi foarte amplu, iar rezultatul final va fi unul frumos de tot: vom popula balta cu peşte, se vor construi căsuţe de vacanţă şi se va putea practica sky nautic. Va exista şi un drum asfaltat, tot cu banii ministerului. Momentan, pentru hanul pescăresc, avem nevoie cam de 40 de miliarde”, ne-a declarat Constantin Micu, primarul comunei Tuzla.

Un articol de Andreea Pavel, Sebastian Adrian Tarcea

Noua primărie are lift pentru persoanele cu dizabilităţi

Sâmbătă, 21 martie a.c., a fost inaugurat şi noul sediu al primăriei, care este situat peste drum de clădirea veche. Foarte modernă şi spaţioasă, noua primărie este dotată şi construită după ultimele standarde. Investiţia a costat 15 miliarde de lei vechi, dar a meritat fiecare bănuţ, dat fiind faptul că fosta clădire era mică şi aglomerată, iar angajaţii lucrau în condiţii improprii, înghesuiţi în birourile mici. Noua clădire este compusă din parter, etaj şi mansardă, aceasta din urmă fiind dotată cu o bucătărie şi o sală de şedinţe. La parter şi etaj se regăsesc cele 12 săli destinate serviciilor şi compartimentelor primăriei. Cu totul inedit (chiar şi pentru Primăria Constanţa) printre administraţiile constănţene este amenajarea în cadrul primăriei a  unui lift destinat persoanelor care suferă de dizabilităţi locomotorii. Construcţia actualului sediu a început în 2008 şi toţi banii necesari lucrărilor au fost suportaţi de bugetul local.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top